Zde může být vaše reklama.

Pomozte s hledáním Policisté pátrají po pachateli, který se vloupal do auta

Policisté pátrají po pachateli, který se vloupal do auta

29. 04. 2019 - 10:25

Policisté z Olomouce se obrací na širokou veřejnost se žádostí o pomoc při pátrání po totožnosti neznámého muže, a to v souvislosti s prověřováním případu krádeže vloupáním do auta značky Citroën Jumper, ke kterému došlo na ulici Dolní Novosadská v Olomouci.

"K vloupání došlo ve středu 27. března 2019, někdy mezi sedmnáctou až osmnáctou hodinou. Dosud neznámý pachatel rozbil na vozidle jedno z oken a z jeho vnitřních prostor odcizil příruční tašku, ve které bylo 35 tisíc korun, dioptrické brýle, osobní doklady a dvě platební karty," uvedla policejní mluvčí Irena Urbánková k případu.

Celkovou škodu policisté v současné době odhadují na zhruba 43 600 korun. "Případ prověřujeme pro podezření ze spáchání trestných činů krádež a neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku. Pachateli, v případě jeho zjištění, hrozí za oba trestné činy až dva roky za mřížemi," dodala Urbánková.

Policistům se podařilo z kamerových záznamů zajistit fotografii neznámého muže, který se měl u vozidla pohybovat.

"Pokud by někdo z občanů muže z přiložených fotografií poznal, nebo by disponoval informacemi, které by mohly pomoci ke zjištění jeho totožnosti, ať prosím, kontaktuje policisty obvodního oddělení Olomouc 2 buď osobně, nebo telefonicky na adrese Heyrovského 2a, 771 36 Olomouc, na tel. č: 974 767 651, email: ol.oo.olomouc2.stsl@pcr.cz, případně kdykoliv prostřednictvím bezplatné telefonní linky 158," zakončila Urbánková.

-lub-

Další články