Zde může být vaše reklama.

IKEA v Olomouci! Ale bez masových kuliček

IKEA v Olomouci! Ale bez masových kuliček
Ilustrační fotografie

foto: Wikipedia

22. 02. 2021 - 06:58

IKEA, švédský nábytkářský gigant, otevřela v Olomouci svou pobočku. Stalo se tak 17. února. Pokud jste se ale těšili, že si zajdete na známé masové kuličky, musíme vás zklamat. U Baumaxu v Holici vzniklo pouze výdejní místo. První zásilky si budou moct zákazníky vyzvednout už 24. února, tedy tuto středu.

Výdejní místo vzniklo na adrese Holická 1237/32. Jeho umístění je podle vyjádření IKEI výhodné pro zákazníky z celého regionu. Ušetří jim cestu do Brna, takže zhruba 160 kilometrů a dvě hodiny na cestě.

Jak bude výdejní místo IKEA fungovat?

Zákazník, který si zboží objedná na webu IKEA.cz a zvolí si službu Klikni a vyzvedni, má nově na výběr možnost vyzvednutí právě v Olomouci. Výdejní místo bude otevřeno tři dny v týdnu, ve středu a v pátek od 14 do 19 hodin a v sobotu od 9 do 14 hodin.

 

"Naši zákazníci si nová výdejní místa rychle oblíbili. V návaznosti na poptávku jsme ihned navyšovali kapacity a rozšiřovali otevírací doby. Věříme, že výdejní místo v Olomouci bude minimálně stejně úspěšné," uvedla Tamara Soukalová, sourcing developer IKEA Česká republika.

Podle Soukalové je společnost spolu s provozovatelem výdejního místa v případně nutnosti flexibilně upravovat otevírací dobu.

Historie IKEA v České republice

Nábytkářský gigant má v České republice celkem čtyři velké obchody, dva se nacházejí v Praze, po jednom pak v Brně a v Ostravě. Zároveň se začaly rozšiřovat právě takzvaná výdejní místa. První z nich Česku otevřela IKEA v červnu 2020 v Hradci Králové, pak následoval Liberec, Zlín a České Budějovice. Teď otevírá Olomouc, ještě letos budou následovat další v Plzeňském, Karlovarském a Ústeckém kraji a plánovací studio v Praze.

 

Další články