Zde může být vaše reklama.

BK REDSTONE tvoří kádr Na Hané bude dál trenér Čurovič, pokračuje i kapitán Feštr

Na Hané bude dál trenér Čurovič, pokračuje i kapitán Feštr

foto: Petr Pelíšek

31. 05. 2022 - 18:55

Po premiérové sezoně v Kooperativa NBL začínají v BK REDSTONE Olomoucko chystat kádr na nový soutěžní ročník. Klub dnes zveřejnil dvě pozitivní zprávy pro fanoušky, na Hané totiž budou dál pokračovat trenér Miljan Čurovič a také kapitán Lukáš Feštr.

Trenér Mijlan Čurovič se s BK REDSTONE dohodl na prodloužení smlouvy a další soutěžní ročník v Kooperativa NBL. „Dovedl nás k záchraně a splnil svůj úkol. Teď bude mít více času na koncepční práci a věříme, že se mu bude dařit,“ řekl Michal Pekárek, sportovní manažer BK REDSTONE Olomoucko.

Kontrakt na další dvě sezony pak s klubem uzavřel kapitán Lukáš Feštr, který byl tahounem týmu v minulém soutěžním ročníku. „Má za sebou možná nejlepší sezonu v kariéře, byl lídrem na hřišti i v kabině. Takového hráčem potřebujeme,“ uvedl Pekárek.

V novém soutěžním ročníku naopak bude v olomouckém dresu chybět Marek Sehnal, který se loučí po jedné sezoně. „Mluvili jsme spolu často, sám ví, že za sebou nemá ideální rok. Za odvedenou práci Markovi děkujeme a přejeme hodně štěstí do dalších sezon,“ podotkl Pekárek.

Další články