
Josef Kovář: muž, který "opravuje" Olomouc
Dokončit Michalské schody a následně se pustit do dalších schodů, které vedou do Výpadu od…
20. 06. 2019 - 11:00
Na restauraci U Morousů jsme byli zvědaví, guláš jsme tam hodnotili prvně. Dopadlo to hůř, než se čekalo.
Přestože byl guláš v rámci pondělního denního menu, čekání bylo nekonečné. Lokálem bloudila znuděná servírka, občas odbavila nějakého důchodce, kteří sem kvůli láci chodí ve větším než hojném počtu, a nic se nedělo. Když nám guláš konečně přistál na stole, byl posypaný pórkem namísto inzerovanou cibulí (asi pórek zbyl z polívky, toho dne na meníčku), ale pustit se do jídla nebylo jak, protože na stole chyběl příbor. Slečna servírka má sice v uchu asi kilometrový tunel a vypadá drsná, nůž a vidličku ale doručí až po dvojím připomenutí se. Pokud jde o jídlo: nedá se to jíst. Zjevně nebyl vývar, tudíž se to zalilo vyvařeným pórkem z polívky, chutná to, jako kdyby v tom plaval lák z okurek. Po velmi dlouhé době se tak stalo, že jsme jídlo ani nedojedli, protože se to doopravdy nedalo. Příště rozhodně jinam; Morous propadl na celé čáře a pan kuchař by měl jít od fochu.
Dokončit Michalské schody a následně se pustit do dalších schodů, které vedou do Výpadu od…
Přemyslovice - Jen pár kilometrů od sebe stojí rozhledny na vrcholu Strážná u Přemyslovic a na…
Olomouc - Aktivní senioři se mohou hlásit do dalšího ročníku vzdělávacího cyklu Blízká setkání…
„Na krála, pantáto, na krála! Máme krála chodobnyho, na všecke strane obranyho, ale pře tym…
Český reprezentant a vícenásobný medailista z mistrovství světa v kulturistice Patrik Šerý slavil…
Olomouc - Spisovatelka Petra Prchalová spustila na platformě Donio kampaň na podporu vydání…